Esittely

 

…Koivujen katveessa räystään alla on päiväkoti pienellä hukalla.

Siellä ne lapsoset leikkiä lyö ja oman keittiön maukasta ruokaa syö...

 

Hukanhäntä on vuonna 1999 perustettu kodinomainen päiväkoti Vehkalahdella. Päiväkotitilat ovat avarat, joten väljyyttä leikkeihin on mukavasti. Hyviä tuoksuja ja makeita maistiaisia saamme päiväkodin omasta keittiöstä. 

 

..on siinä vihreä vilpoinen katto ja naavoista lämpöinen lattiamatto...

 

Päiväkoti sijaitsee pienen kerrostalon alakerrassa. Rauhallisella ja metsän reunustamalla pihalla on aidattu ulkoilu-alue. Tarjotaksemme parempia virikkeitä pienille asiakkaille uusimme leikkivälineistön syksyllä 2015. Käytämme toimintaan ja leikkeihin myös viereistä leikkipuistoa ja kävelymatkan päästä löytyviä uimarantaa ja lähiliikuntapaikkaa.

 

..ja elämä heillä on herttaisaa, kun tutuilta tädeiltä hoitoa saa…

 

Päiväkodissa on kaksi ryhmää. Ryhmistä toinen on aina sisarusryhmä. Toinen on ikäjakaumasta riippuen pienten tai eskareiden ryhmä. Tarjoamme pääsääntöisesti kokopäivähoitoa ja järjestämme esiopetusta vuosittaisen tarpeen mukaan. Päiväkoti on yksityinen ja yrittäjinä toimivat KM/varhaiskasvatuksen opettaja Anne Salminen ja KK/varhaiskasvatuksen erityisopettaja Kirsi Hiltunen. Lisäksi päiväkodissa toimii kaksi vakituista lähihoitajaa sekä ajoittain työvoimatoimiston harjoittelijoita ja oppilaitosten opiskelijoita.